Brev til Kongen

Brev til Kongen

Tors. 06. okt. kl 17.00

Brev til kongen Norge 2043 Regi Hisham Zaman Manus Hisham Zaman, Mehmet Aktas Foto Marius Matzow Gulbrandsen Med Ivan Anderson, Ali Bag Salimi, Nazmi Kirik, Hassan Dimirci, Amin Sentorzade, Zheer Durhan, Raouf Saraj 75 min DCP Kurdisk, norsk, engelsk og persisk tale, norsk tekst Utleie Storytelling Aldersgrense 11 år

Fem personer er på utflukt til Oslo fra et asylmottak med buss. Alle vil ta avgjørende valg drevet av kjærlighet, penger, lykke og etterlengtet hevn.

Brev til Kongen skildrer fem personer med ulik bakgrunn på en utflukt fra et asylmottak inn til Oslo, en velkommen forandring i en ellers monoton hverdag. Snart innser vi at hver og én av dem har en agenda med turen, og denne dagen vil forandre dem alle. De fem vil ta avjørende valg drevet av kjærlighet, penger, lykke, og lenge etterlengtet hevn.

Deres historier er bundet sammen av et brev som den åttitre år gamle Mirza skal overrekke til Kong Harald. På karakteristisk vis skildrer regissør Hisham Zaman en håndfull sterke skjebner med varme og humor. En smertelig aktuell film om vanlige mennesker med et uvanlig liv i Norge.

Storytelling