The Fits

The Fits

Tors. 4. mai kl 21.00 / Tirs. 9. mai kl 19.00
Ons. 10. mai kl 21.00 / Tors. 11. mai kl 21.00

The Fits USA 2015 Regi Anna Rose Holmer Manus Saela Davis, Anna Rose Holmer og Lisa Kjerulf Foto Paul Yee Musikk Danny Bensi og Saunder Jurriaans Med Royalty Hightower, Alexis Neblett, Da’Sean Minor, Lauren Gibson, Makyla Burnham, The Q-Kids Dance Team 71 min DCP Engelsk tale, utekstet Utlån Cinematekene Aldersgrense 15 år

Vakker og kul oppvekstskildring

På et samfunnshus i Cincinnati driver guttene med boksing, jentene med dans. 11-åringen Toni henger med broren sin og er eneste jente som trener med guttene. Hun er alvorlig, tøff og råsterk, fortsatt et barn, men med en gryende interesse for hva de andre jentene driver med – og ikke minst hva de andre jentene tenker om guttene hun er sammen med hver dag.

Nysgjerrigheten blir for stor og Toni bytter lag. Hun jobber med å passe inn, samtidig som hun observerer fra sidelinjen. De store jentene bærer hemmeligheter hun ikke klarer å dechiffrere. En dag får en av de mest populære av dem et epilepsilignende anfall, og etter hvert sprer det seg i gruppa. Er det bare stress og forventningspress, eller er vannet de drikker forgiftet? Og er det smittsomt?

The Fits